Wie schrijft die blijft

Smartphones en mails lijken langzaam de kunst van het schrijven te verdringen. Echter de verkoop van vulpennen de laatste jaren geleidelijk weer aan het stijgen. Een vulpen bestellen online is gemakkelijk en er is volop keus. Van goedkoop tot duur tot limited editions.  Wil met dezelfde pen schrijven die ook worden gebruikt door Barack Obama of Ernest Hemingway Kiest dan voor Montblanc. Er is zelfs een mont blanc winkel. Dit zijn pennen van wereldklassen die hun weg naar de handen van meest invloedrijke mensen ter wereld heeft gevonden. Ze belichamen het belang van schrijven maar zetten ook een statement neer. 

Schrijf een brief met de hand

Net als het feit dat onder andere een lamy ink pen een statement maakt op je bureau, geef je met een handgeschreven brief ook nog een boodschap af. Wanneer je een pen gebruikt om een brief te schrijven aan een collega of zakenrelatie dan laat je zien tijd en moeite voor hem te nemen. Het drukt ook het belang uit van de inhoud en heeft tevens een grotere kans om onthouden te worden. Een brief die is geschreven met een vulpen is niet te vergelijken met het sturen van een email. 

De juiste tool voor elke klus

Als gerenommeerde man of vrouw zijnde heb je de juiste tool nodig voor elke klus. Waarom zou je genoegen nemen met een goedkope plastic pen. Er zijn verschillende parker vulpennen prijzen. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Een goede pen kan het schrijven met de hand comfortabeler maken en toont niet alleen je professionaliteit. Er zijn veel verschillende opties als je op zoek bent naar een geweldig schrijfgereedschap. Je vind zeker de juiste pasvorm tussen pennen. Of het nu gaat bij het opstellen van rapporten of om de directiekamer.  

Beste laptop 2021

laptop aanbieding

Asus tablet

moleskine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *