Tourgids motorrijden in de Alpen

  • door

De alpen is een super mooie bestemming voor de echte tourliefhebber. Met mooie bergen, leuke wegen en gezellige hotels om in te slapen is het iets wat elke motorrijder een keer gedaan moet hebben. Om de echte volledige ervaring te krijgen is er een korte gids samengesteld. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de bergen op een leuke manier vanaf je yamaha bobber bekijken. 

Voorzorgsmaatregelen voor op vakantie

Om met een gerust hart op vakantie te gaan is het verstandig om wat voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee voorkom je dat je in ongewenste situaties beland. Als eerste is het handig om, als je bijvoorbeeld een Kawasaki Motor hebt, je Kawasaki parts gaat kopen. Het is handig om wat reserve onderdelen mee te nemen zodat, als er iets kapot gaat, je het ter plekke kan maken. Daarnaast is het ook handig om alvast je route uit te plannen. Tuurlijk is het leuk om zonder plan te gaan rijden, je loopt dan wel het risico dat je op een plek komt te staan waar geen hotels in de buurt zijn of dat alle hotels al vol zitten. Dus plan je reis vooraf!

Welke motor moet je kopen voor een vakantie naar de Alpen?

Er zijn heel veel keuzes natuurlijk. Ieder heeft zijn eigen smaak en dus zijn er veel verschillende motoren waarmee op vakantie gegaan kan worden naar de Alpen. Voor de beginner geven wij het advies om een harley davidson chopper motor kopen. Dit is gewoon een goede motor die uitstekend in staat is om de bergen te bedwingen. Ook kan hier zadeltas op de motor wat als fijn voordeel heeft dat er genoeg spullen mee kunnen. Dit is zeker handig wanneer er een wat langere reis gemaakt gaat worden. De prijs van deze motor is ook nog eens zeer aantrekkelijk wat voor beginnende motorrijders, die nog niet zeker weten of ze dit willen blijven doen, de stap kleiner maakt om een motor aan te schaffen en lekker op vakantie te gaan. Ons advies is, probeer het gewoon. We weten zeker dat dit een vakantie gaat worden om nooit te vergeten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *