Laat je loopbaancoach helpen met het vinden van een interessante baan

Onze loopbaancoaching Den Haag doet er alles aan om jou als ex-werknemer weer opnieuw aan het werk te krijgen. Hij of zij zal alles op alles zetten om je tijdens dit hele traject te begeleiden zodat je een fijne baan vindt die je langdurig en duurzaam kunt uitvoeren. De loopbaancoach is de expert op het gebied van arbeid en re integratie. Hij of zij weet alles van het huidige bedrijfsleven, solliciteren en vacatures. Veel mensen die een loopbaancoach inhuren zitten in een re integratietraject. Deze trajecten bestaan uit 2 sporen. Bij spoor 1 wordt er alles aangedaan om je na (langdurig) ziekteverlof van maximaal een jaar weer aan het werk te krijgen bij de huidige werkgever. Soms moet je een andere functie uit gaan oefenen omdat de oude functie niet meer haalbaar is wegens fysieke of mentale beperkingen. Een loopbaancoach kan jou tijdens dit traject goed bijstaan. Bij het tweede spoor spreken we vaak van outplacement. Je kunt dan niet meer terecht bij je oude werkgever en moet op zoek naar nieuw werk. De coach zal samen de zoektocht met jou doorlopen.

Loopbaancoach in Den Haag

Bij de loopbaancoach in Den Haag kun je starten met een intakegesprek. Er wordt gekeken wat de problemen zijn. Misschien heb een ongeluk gehad en kun je geen zwaar tilwerk meer doen zoals bij je oude werkgever moest. Het kan ook zijn dat je beschikt over een mentale beperking, burn-out, psychische of gedragsstoornis. Dan wordt er bijvoorbeeld meegekeken door een arbeidsdeskundige of bedrijfsarts. Samen bepaal je wat nog wel mogelijk is op dit moment. Of je nou fysiek of mentaal beperkt bent, de loopbaancoach zal altijd ernaar streven om werk te vinden die helemaal past bij jouw kwaliteiten en waarin jouw beperking geen rol speelt. Er zijn altijd bedrijven waar jij opnieuw werkervaring op kunt doen. Dit ter voorbereiding op instroom in betaalde arbeid. Of je nou tijdelijk ziek bent geweest of langdurig beperkt bent, altijd wordt naar een oplossing gezocht.

Ontslagen, wat nu?

Het kan zo ineens zijn dat je de baan die jij zo fijn vond verliest. De oorzaken zijn uiteenlopend. Door ziekte kon je jouw functie misschien niet meer goed uitvoeren, er waren problemen met collega’s of leidinggevenden of er was een reorganisatie. In alle gevallen moet je genoodzaakt en gedwongen stoppen met je baan. De loopbaancoach start dan een outplacement traject voor je op. Hierin wordt een maatwerk pakket geleverd. Het persoonlijk profiel vormt jouw achtergrond informatie, het zoekprofiel bestaat uit onder andere talenten en kwaliteiten. Tot slot wordt je begeleid tijdens het zoeken naar werk. De loopbaancoach heeft een gigantisch netwerk dat kan worden ingezet. Er wordt onder andere sollicitatietraining gegeven, CV begeleiding en geleerd hoe jij zoekt naar vacatures binnen jouw mogelijkheden. Loopbaancoaching Den Haag denkt 100% met jou mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *