Het perfecte cadeau voor stationary liefhebbers

zakelijke energie

Het vinden van het perfecte cadeau kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Zeker wanneer er ieder jaar meerdere gelegenheden zijn waarvoor je een cadeautje moet zoeken. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, kerst en sinterklaas. Om nog maar niet te spreken over bijzondere gelegenheden zoals het slagen voor een eindexamen. Het kan dus een behoorlijke zoektocht zijn. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de perfecte cadeautjes voor stationary liefhebbers voor je op een rijtje gezet. Want je kunt natuurlijk een mooie weekplanner of agenda bestellen, maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden. Met de mooie cadeautips hieronder, hoef je in ieder geval dit jaar niet meer op zoek naar een kerst-, sinterklaas- of verjaardagscadeau.

Notitieboekjes

Stationary is een verzamelnaam geworden voor alle mooie schrijfbenodigdheden. Denk dan bijvoorbeeld aan papier, paperclips, washi-tapes, potloden, wenskaarten en natuurlijk notitieboekjes. De meeste stationary liefhebbers zijn dan ook van mening dat je nooit teveel notitieboekjes kunt hebben. En precies om die reden zijn notitieboekjes een zeer geschikt cadeau. Je kunt zo’n notitieboek via Moleskine bestellen, deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de boekjes te personaliseren met bijvoorbeeld je naam. In plaats van een blank notitieboekje kun je er overigens ook een weekplanner, mealplanner of agenda bestellen. Deze boekjes zijn vooral geschikt voor stationary liefhebbers die dol zijn op plannen en het maken van lijstjes.

Vulpennen

Steeds meer stationary liefhebbers zijn ook dol op de kalligrafie kunst. Kalligrafie betekent zoveel als de kunst van het mooie handschrift, en staat bekend om de sierlijke lijnen. De ouderwetse vulpen is zeer geschikt voor deze vorm van schrijven. De inkt in een vulpen is namelijk mooi zwart van kleur. De punt van de vulpen maakt het zeer gemakkelijk om te schrijven met strakke lijnen. De vulpennen zijn overigens allang niet meer zo saai als vroeger. Tegenwoordig zijn ze juist verkrijgbaar in de meest luxe en prachtige designs. Bijvoorbeeld met gouden details, en de mogelijkheid om je pen te laten graveren.

Schetsboeken

Oké. Niet alle stationary liefhebbers zijn ook daadwerkelijk dol op tekenen, maar de meerderheid wel. Een schetsboek is daarom ook een zeer geliefd cadeau. En zelfs wanneer je geen tekenaar bent, is een schetsboek een goed cadeau. Je hoeft ze immers niet te gebruiken voor je tekenkunsten. Je kunt er ook voor kiezen om het schetsboek te gebruiken als notitieboek of als scrapbook en je kunt er zelfs je kalligrafie in oefenen. Schetsboeken zijn net als notitieboeken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten. Het is dus slim om van tevoren te bedenken waar het schetsboek veel zal worden gebruikt. Wanneer de ontvanger veel onderweg is, is de pocketversie de beste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *