De leukste bedrijfsuitjes!

  • door

De feestelijke decembermaand is net geweest en waarschijnlijk heb je op het werk wel het een en ander gedaan om Kerst oud & nieuw te vieren. Is dit niet het geval, of is het alweer tijd voor een nieuw bedrijfsuitje? Lees dan vooral verder voor de leukste bedrijfsuitjes.

Auto puzzelrit

Voornamelijk in de zomer, maar ook gedurende de wintermaanden is dit een zeer leuk uitje voor het gehele team. In groepen van 4 à 5 man stap je elk in een auto en ga je gedurende de reis opzoek naar antwoorden op verschillende vragen langs een uitgestippelde route. Zo is er bij ons de buurt de bekende kevertour zeer bekend. Zo leer je niet alleen meer van het kleine Nederland, maar werk je ook nog eens aan teambuilding.

Escaperoom

De afgelopen jaren zijn er vele escaperooms in Nederland geopend. Een escaperoom is vooral leuk voor de bedrijfsuitjes met een klein team. Gezellig met een groep werken aan teambuilding gedurende jullie tijd in de (verschillende) kamers en daarnaast ook nog eens werken aan kennis tijdens het oplossen van diverse raadsels en vragen.

Actief op pad

Zijn jullie een bedrijf waarbij de meeste tijd wordt gespendeerd in een stoel achter een bureau? Dan is het misschien een goed idee om voor de afwisseling eens te werken aan de onderlinge binding van het gehele team in een actief uitje. In Nederland heb je vele soorten actieve uitjes. Zo kun je gezellig een fietstour doen door een van de vele steden in Nederland, met mooi weer gaan surfen of met een step de duinen verkennen. Met slecht weer is er ook nog altijd de optie voor binnensporten zoals zaalvoetbal of indoor volleybal. Zin om eens lekker vies te worden en je met het team weer echt even jong te voelen? Ga met elkaar poldersporten!

Varen over de verschillende kanalen

Een bedrijfsuitje gebruiken om echt eens lekker bij te kletsen met alle collega’s? Huur een boot en vaar de gehele dag met elkaar over de verschillende kanalen, rivieren en meren van Nederland. Zo heb je bijvoorbeeld in de stad Amsterdam de optie voor een dichte boot bij slecht weer, of een open boot gedurende een prachtig zonnige zomerdag. Er zijn zelfs opties voor een privé chef die tijdens de rit heerlijke hapjes bereid op de ingebouwde barbecue.

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen goed voor de afwisseling, maar het helpt ook bij het versterken van de onderlinge binding tussen collega’s. Dit vertaalt zich uiteraard ook weer terug naar de onderlinge samenwerking op de werkvloer en het uiteindelijke werk. Een win-win dus!